Om

.

Hei. Jeg heter Eirik. Italofil deltidsalkoholiker (se www.enotria.no) og eks-barista, hovedsaklig interessert i kaffe, vin, mat, foto, musikk, film og reise. Bill. mrk. liksom..

Litt om meg: Jeg er påtroppende produktsjef i Stockfleths, etter å ha vært en tur innom filmbransjen de siste par-tre årene. Tidligere har jeg jobbet i Stockfleths i Lille Grensen, i Temperato og i London School of Coffee. Jeg er medeier i selskapet Espresso Mobile, som jobber med espressobarer og kaffeopplevelser for event. I 2003 vant jeg Norgesmester-skapet i Baristakunst, og bronsepokalen i WBC. Etter det, har jeg vært dommer i ymse kaffekonkurranser, og holdt kurs og foredrag rundt i Norge og andre steder i verden. Nå gleder jeg meg til å lære nye ting og bli kjent med alle nye og gamle fjes i bransjen!

Dette er Torino Express, min kaffeblogg. Navnet kommer fra en herlig, inspirerende liten bar og kaffebar i Beirut i Libanon.

Velkommen!

E.

%d bloggers like this: